Woningrenovatie en kozijnreparatie in regio Dodewaard

Bouwbedrijf Hoogakker realiseert uw bouwdromen en neemt uw verbouwzorgen van u over. Voor u het weet geniet u van uw aanbouw, nieuwe badkamer of keuken. Wilt u meer informatie of een offerte aanvragen? Bel 06-11404668, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Nieuwbouw en verbouw

Laat uw droomhuis bouwen of verbouw uw huidige huis tot een waar paleisje. Bouwbedrijf Hoogakker plaatst een serre, aanbouw, schuur of een complete woning.


Ook wanneer uw huis niet praktisch is ingedeeld of u zin heeft in een andere inrichting, verzorgen wij de verbouwing. Zo verplaatsen we muren om een ruimte te vergroten of efficiënter in te richten. Daarnaast verleggen we al uw elektra, water en andere leidingen. Bijvoorbeeld wanneer u een nieuwe keuken wilt.

Meer informatie over nieuw- en verbouw

Woningrenovatie

Begint uw huis sporen van slijtage te vertonen? Bouwbedrijf Hoogakker geeft uw huis een opfrisser. We stuken de muren, egaliseren de vloeren en verzorgen een complete keuken- of badkamerrenovatie.


Voor woningrenovatie maar ook voor renovatie van uw bedrijfspand neemt u contact op met Bouwbedrijf Hoogakker in Dodewaard.

Meer informatie over woningrenovatie

Kozijnreparatie en -vervanging

Heeft u last van tocht en vocht, of klemt uw raam? Bouwbedrijf Hoogakker repareert uw kozijnen. Als kozijnreparatie niet meer haalbaar is, kunt u kiezen voor vervanging. Wij maken alle raam- en deurkozijnen in onze eigen werkplaats in Dodewaard. De kozijnen worden nauwkeurig op maat gemaakt van duurzaam FSC hout waarna we de nieuwe kozijnen naadloos in uw woning plaatsen.


Hout wordt al eeuwenlang gebruikt om raam- en deurkozijnen van te maken. Na het aanbrengen van een beschermlaag blijft u de houtnerf licht zien. Dit geeft een karakteristieke uitstraling. Naast de traditionele houten kozijnen, maken we ook kozijnen van kunststof. Kunststof kozijnen isoleren goed en zijn eenvoudig in het onderhoud.

Meer informatie over kozijnreparatie

Projecten

Bouwbedrijf Hoogakker in Dodewaard heeft door het hele land verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Van kleine klussen tot grote projecten voor particuliere en zakelijk klanten. Inspiratie nodig? Bekijk foto's van verschillende opdrachten.

Bekijk hier een aantal foto's van onze projecten